IronheadMetallica:Хм, что так?
Весь кроме Holier Than Thou
PicassoНе знаю, кто копипастил, кто нет - лично я печатала самаАналогично
IronheadThe House That Jack BuildНу Ironhead явно печатал сам
LARSХм, что так?Ну не самая моя любимая песня. Всё, что могу сказать.
LARSНу Ironhead явно печатал самДа. Чёрт.
Kill'Em All : The Four Horsemen, Motorbreath(в основном из-зи вступления), (Anesthesia) Pulling Teeth, Phantom Lord, Seek & Destroy.
Ride The Lightning : весь
Master Of Puppets: весь
...And Justice For All : Blackened, Eye Of The Beholder, One, The Shortest Straw, To Live is To Die, Dyers Eve.
Black Album : Enter Sandman, Wherever I May Roam , Throught The Never , Nothing Else Matters, Of Wolf And Man, The God That Failed, The Struggle Within.
Load: Ain't My Bitch, The House That Jack Built, Until It Sleeps, Hero of the Day, Bleeding Me, Mama Said, Thorn Within, The Outlaw Torn.
Reload: Fuel,Devil's Dance,The Unforgiven II,Carpe Diem Baby,Low Man's Lyric.
St.Anger : Frantic,Some kind of monster,Shoot Me Again,Purify.
Death Magnetic : The Day That Never Comes, My Apocalypse, Broken, Beat & Scarred.
IronheadHolier Than ThouТак не честно!!!111
PRIESTТак не честно!!!111Да, да! А как же этот барабанный ритм? Эта бас-партия в середине? Жгут же!
**ILYUXA$**Да, да! А как же этот барабанный ритм? Эта бас-партия в середине?а СОЛО в конце концов?! Текст?!
**ILYUXA$**А как же этот барабанный ритм? Эта бас-партия в середине?
LARSа СОЛО в конце концов?! Текст?!Ладно. Уговорили. Теперь буду её любить.
Я тут не постил оказывается
Нууу тээкс, счасЪ будет списочек
KILL 'EM ALL: NO REMORSE, SEEK & DESTROY, WHIPLASH, THE FOUR HORSEMEN, PHANTOM LORD.
RIDE THE LIGHTNING: TRAPPED UNDER ICE, THE CALL OF KTULU, FIGHT FIRE WITH FIRE, CREEPING DEATH.
MASTER OF PUPPETS: THE THING THAT SHOULD NOT BE, MASTER OF PUPPETS, DISPOSABLE HEROES, BATTERY.
...AND JUSTICE FOR ALL: THE SHORTEST STRAW, EYE OF THE BEHOLDER, DYERS EVE, ONE.
BLACK ALBUM: THROUGH THE NEVER, THE GOD THAT FAILED, THE STRUGGLE WITHIN, OF WOLF AND MAN.
LOAD: WASTING MY HATE, AIN'T MY BITCH, THE OUTLAW TORN, BLEEDING ME.
RELOAD: FUEL, PRINCE CHARMING, DEVIL'S DANCE, BAD SEED, BETTER THAN YOU, FIXXXER.
ST. ANGER: SWEET AMBER, SOME KIND OF MONSTER, INVISIBLE KID, ST. ANGER, THE UNNAMED FEELING, PURIFY.
DEATH MAGNETIC: CYANIDE, ALL NIGHTMARE LONG, SUICIDE & REDEMPTION, THE END OF THE LINE, THE JUDAS KISS, BROKEN, BEAT & SCARRED.
А я всё нагло скопипастил со своего компьютера
Принимаю залп помидорами
HammettBLACK ALBUM: THROUGH THE NEVER, THROUGH THE NEVER,Ты любишь её два раза?
HammettBETTER THAN YOU
HammettPURIFY.У кого-то ещё эти песни в списке любимых, кроме меня?
LARSТы любишь её два раза?Щёёрт, читая тему видел подобные ошибки, и сам же её и сделал
LARSУ кого-то ещё эти песни в списке любимых, кроме меня?А что тут странного?
HammettА что тут странного?Их все так гнобят на западных форумах
LARSИх все так гнобят на западных форумахЛюди разные, разные вкусы
LARSИх все так гнобят на западных форумахПесни сами по себе-то хорошие.
LARSУ кого-то ещё эти песни в списке любимых, кроме меня?У меня, у меня! Бэттэ зэн ю пажалуста!!!1