**ILYUXA$**Тебе смешно... А вот Ларс(как и все профессиональные драммеры) наверное прошел через это... Герой,что сказать...Что он ходил до того, за кого все боятся спрашивать?
fiery guitarДа с моей спешки все любят посмеяться ( и я тоже)Так это была очепятка? А я уж было подумал...
REsearchЧто он ходил до того, за кого все боятся спрашивать?Именно к нему.
Так, Закончили оффотоп!!!!!!!
Есть, сэр! Да только опять его начинать уже надо - в этой-то теме...
Урряяяя каникулы начались!! И всё-таки дали отдохнуть на недельку
MeT@LLic@Урряяяя каникулы начались!!Везет же кому-то...
REsearch, як у справи у львові???
fiery guitarяк у справи у львові???Непогано, а у вас в Дніпропетровську як?
REsearchНепогано, а у вас в Дніпропетровську як?Теж добре. Я скоро нарешті нормально побачу Львів
fiery guitarТеж добре. Я скоро нарешті нормально побачу ЛьвівУуу І коли ж до нас завітаєте?
Через місяць. Їдемо у Карпати, і завітаемо до Львова, цілий день екскурсії по славетному місту
fiery guitarЧерез місяць. Їдемо у Карпати, і завітаемо до Львова, цілий день екскурсії по славетному містуще раз побачу, що не по-руский написано - в баню
james75ще раз побачу, що не по-руский написано - в банюГей, єто тема для Оффотопа.
Извиняюсь, я попереджав
бз базару давай
james75бз базару давайКакого базару?
Я згоден, що тема була порожня, вибач, але все-таки давай по-русски
james75Я згоден, що тема була порожня, вибач, але все-таки давай по-русскиjames75, блин по английски можно, а по украински нет?
як можу тк і разумею
james75як можу тк і разумеюНу я думаю нашу украинскую мову все понимают.
james75, Вас поняли, босс
fiery guitarНу я думаю нашу украинскую мову все понимают.я не понимаю вообще ни слова
fiery guitar, з росіян - я думаю ніхто!
Nadia, зато есть возможность выучить язык дружественного народа!
james75fiery guitar, з росіян - я думаю ніхто!Ти ж розуміеш.
REsearch, поддержал! Йоу-у!
Наша диаспора на форуме.
fiery guitar, що ти яким був - таким і залишився, але ти молодець, я тебе поважаю, таким і будь
james75, только на древнешумерском тоже не надо говорить
fiery guitarНаша диаспора на форуме., ось це не треба, все-таки сайт русский